Sponsormogelijkheden

De Voetbalacademie zoekt uiteraard ook sponsors die de academie willen ondersteunen. Ben je zelf zo'n sponsor of ken je een mogelijke sponsor, neem dan contact met ons op via info@vavvtrekvogels.nl. In overleg kan dan een sponsorpakket worden samengesteld.

Daarbij kan worden gedacht aan reclameuitingen op trainingspakken, wedstrijdshirts, voetbaltassen, trainingspolo's, reclamenborden, website of in het clubblad.

De sponsor zal zijn naamsbekendheid vergroten en sympathie kweken onder de meer dan duizend leden van Trekvogels. Verder zullen deze leden zeker hun weg vinden naar de sponsors van de Voetbalacademie.

 

Sponsorfaciliteiten Voetbalacademie

Er zijn voor bedrijven verschillende mogelijkheden om de voetbalacademie vv Trekvogels te sponsoren. Hieronder is een aantal mogelijkheden weergegeven. Mocht u zelf ideeën hebben waarmee u de voetbalacademie kunt ondersteunen, dan staan wij hier zeker voor open en gaan wij graag het gesprek met u aan!

Kledingsponsoring

Tijdens wedstrijden van teams van de voetbalacademie zijn wij in diverse leeftijdscategorieën te zien in de regio Nijmegen. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden, namelijk:
• Shirtsponsor voor of achterzijde
• Broeksponsor

Daarnaast kunt u ook sponsor worden van voetbaltassen, trainingspakken of wedstrijdbal.

Banner op website

Op de website van de voetbalacademie vv Trekvogels is informatie te vinden over de doelstelling, organisatie, het programma en de oefenstof van de voetbalacademie. Bovendien dienen de spelers zich via de website aan- en af te melden voor de trainingsbijeenkomsten, zodat deze site regelmatig door hen en hun ouders wordt bezocht. Het is mogelijk om op deze website een banner te laten plaatsen met een link naar uw bedrijf. Een banner op de website kost € 275 excl. btw. Dit bedrag komt volledig ten goede van de voetbalacademie.

Reclamebord en banner op website

Indien u naast voornoemde banner op de website ook een reclamebord langs het veld wenst, dan bedragen de kosten € 750 excl. BTW. Dit bedrag komt ten goede van de voetbalacademie.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@vavvtrekvogels.nl. Dan zoeken wij samen met u naar de beste mogelijkheid van sponsoring voor uw bedrijf.

 

SEIZOEN 2017 - 2018

De Voetbalacademie stelt elk seizoen aan de DEF-selectieteams presentatiepakken, poloshirts en voetbaltassen ter beschikking. Voor een aantal selectieteams worden dit seizoen nieuwe presentatiepakken en/of poloshirts aangeschaft.  De mogelijkheid bestaat om voor drie jaren een sponsornaam op deze nieuwe presentatiepakken en poloshirts te vermelden.

Presentatiepakken:                                         

E/F-team      
D-team 

Poloshirts:                                                         

E/F-team        
D-team 

Voetbaltassen:                                                 

E/F-team    
D-team 

Een sponsor is ook meteen sponsor van de Voetbalacademie, waardoor de sponsornaam ook op het grote sponsordoek bij de ingang van het sportpark wordt vermeld, alsmede op de website van de Voetbalacademie en op een tv-scherm in de kantine. 

Heb je belangstelling om te sponsoren, of ken je iemand die zou willen sponsoren, neem dan contact op met Arno van Suilen, arno@vavvtrekvogels.nl.