Wie zijn wij?

 

Kaderlijst

De organisatie van de ING Voetbalacademie is onderverdeeld in verschillende taken.

Er is gekozen voor twee hoofdcoördinatoren. Ferry, oprichter van de Voetbalacademie, oud- trainer van v.v. Trekvogels, in het bezit van TCIII, Technisch Jeugdcoördinator III en Hoofd Jeugdopleiding van NIVO Sparta uit Zaltbommel is hoofdverantwoordelijk voor de organisatie. Ben, oud- speler van de selectie en sinds 2013 hoofdbestuurslid, is mede hoofdcoördinator. Ben is een betrokken Trekvogel met twee voetballende zonen in de B en C.

 

Algemene zaken
Ferry van Merriënboer ferry@vavvtrekvogels.nl
Ben Klaassen ben@vavvtrekvogels.nl

 

Hoofd voetbaltechnische zaken is Arno. Arno heeft zijn voetbalopleiding genoten bij NEC. In 1987 maakte hij zijn debuut in de eerste divisie. Hij heeft tot en met 1990 deel uitgemaakt van de selectie van NEC. Nadien heeft hij nog enige jaren gevoetbald bij hoofdklasser/eersteklasser sv Hatert.  Arno is gespecialiseerd in techniektraining. Hij verzorgt op maandagavond de techniektraining voor de DEF-selectieteams. Ook aan de B- en C-selectie geeft hij op vrijdag techniektraining. Zijn drie zonen zijn allemaal gek van voetbal. De oudste speelt in Trekvogels B1, de middelste in Trekvogels C1 en de jongste keept in de D1 van Trekvogels. 

 

Voetbaltechnische zaken  
Arno arno@vavvtrekvogels.nl
Jesse van Eijden info@vavvtrekvogels.nl

  

Onderdeel van de ING Voetbalacademie is de Trekvogels keepersschool. 

 

Keeperstrainer .
Alwies Hendriks info@vavvtrekvogels.nl
Richard Grooff info@vavvtrekvogels.nl

 

Zonder inkomsten, géén ING Voetbalacademie. Dit betekent dat de Voetbalacademie sponsoren nodig heeft. 

Sponsoring
Freek Hopman info@vavvtrekvogels.nl

   

Veel communicatie vindt plaats via de sociale media.

Jochanan beheert de Facebook pagina en is verantwoordelijk voor de Twitter pagina van onze academie. Zijn twee zonen voetballen in de E6 en F3 van vv Trekvogels.

 

Sociale media .
Jochanan Westra info@vavvtrekvogels.nl
Lukas Hooghof info@vavvtrekvogels.nl

 

Talento & Televisiescherm .
Omer Al info@vavvtrekvogels.nl

Het beheer van onze Academie kleding is in handen van Bianca en Jeannette. Met zo veel kleding hoor je dit goed te organiseren. Bianca geniet iedere zaterdag van haar zoon die schittert in de C1. Jeannette wisselt de verschillende velden af om haar zonen in de B1 en C2 te kunnen zien voetballen. 

 

Kleding
Bianca Sizoo info@vavvtrekvogels.nl
Jeannette Klaassen info@vavvtrekvogels.nl

 

De ING Voetbalacademie werkt  samen met het Jeugdbestuur van de vereniging  aan  goed opgeleide trainers bij Trekvogels. Onze trainers volgen de cursus KNVB pupillentrainer, TCIII of TCII, of zij hebben deze cursussen gevolgd. De organisatie hiervan is in handen van Bennie Eijkhout, wiens zoon speelt in de C2. Daarnaast organiseren wij aan het begin van ieder seizoen een  scheidsrechterscursus voor ouders en junioren. 

 

Cursussen
Bennie Eijkhout info@vavvtrekvogels.nl

 

Buitenlandse en meerdaagse toernooien .
Rene Somon info@vavvtrekvogels.nl

 

Op woensdagmiddag trainen de niet-selectieteams F en E. De trainers zijn vaak ROC studenten. Het is belangrijk dat deze jonge trainers goed worden begeleid.

 

Woensdagmiddagcoördinator
Anita Hermans efvvtrekvogels@gmail.com

 

FYSIOTHERAPIE TREKVOGELS

Iedereen die vragen heeft over een blessure is welkom bij Fysiotherapie praktijk Houtlaan. Neem contact op en zeg dat je van Trekvogels bent. Binnen één dag kun je dan terecht.

Wij hopen ons team zo spoedig mogelijk te versterken zodat de Voetbalacademie ook zijn taken kan gaan uitbreiden. Wij danken Louis, Marleen,  Humphrey en Johan voor de ondersteuning die wij krijgen vanuit het Jeugdbestuur, en Henk Jans voor de ondersteuning vanuit het Hoofdbestuur.