JEUGDSELECTIESPELERS GEZOCHT VOOR SEIZOEN 2017/2018

Trekvogels is een van de grootste voetbalverenigingen van Nijmegen, met meer dan 1000 leden. Er spelen 55 teams, waarvan 35 jeugdteams. Trekvogels heeft een goede jeugdopleiding met gekwalificeerde en enthousiaste trainers. Vandaar dat NEC met Trekvogels een samenwerking is aangegaan op het gebied van jeugdopleiding. Meer daarover zie http://www.vvtrekvogels.nl/convertant-club-van-nec.aspx.

 

Ben jij een talentvolle voetballer die graag bij Trekvogels in een jeugdselectieteam wil komen voetballen? Dan kun jij je aanmelden voor een of meer stagetrainingen bij selectiecoördinator Arno van Suilen, arno@vavvtrekvogels.nl. Ook als je vragen hebt, kun je een mail sturen naar dit adres.

 

In het seizoen 2017/2018 spelen de eerste jeugdselectieteams in de volgende competities:

JO19-1 (A1): 1e klasse

JO17-1 (B1): 1e klasse

JO15-1 (C1): 1e klasse

JO13-1 (D1): 1e klasse

JO11-1 (E1): 1e klasse (hoogste klasse 7vs7)

JO9-1 (F1): hoofdklasse

JO7-1: hoofdklasse

 

We streven ernaar om alle eerste jeugdselectieteams op korte termijn op hoofdklasse-niveau te laten spelen.

 

Onderdeel van de jeugdafdeling van Trekvogels is de ING Voetbalacademie. Binnen de ING Voetbalacademie ligt de nadruk op de individuele, voetbaltechnische ontwikkeling van jeugdspelers. Vanaf 1 oktober 2015 werkt de ING Voetbalacademie Trekvogels samen met de Voetbalacademie NEC/FC Oss. Trekvogels is de enige Nijmeegse voetbalclub die zo'n samenwerkingsverband heeft met NEC. Door de samenwerking zullen jeugdspelers van Trekvogels sneller doorstromen naar NEC. Elk jaar maakt een aantal jeugdspelers van Trekvogels de overstap naar NEC.

 

Verder zorgt de ING Voetbalacademie ervoor dat jeugdselectieteams jaarlijks meedoen aan fantastische meerdaagse toernooien in binnen- en buitenland. De E- en F-selectieteams gaan al jaren drie dagen naar Friesland om deel te nemen aan een internationaal tweedaags toernooi bij vv Nieuweschoot Heerenveen. Deze jeugdteams overnachten dan in een kampeerboerderij op het Friese platteland. De D1 gaat in mei vier dagen naar het Sauerland om daar de Ederberglandcup te verdedigen die ze vorig seizoen hebben gewonnen. De B1 en C1 gaan vier dagen naar Straatsburg Frankrijk voor een groot internationaal toernooi. De A1, C2 en D2 gaan twee dagen naar Duitsland om deel te nemen aan een internationaal toernooi bij onze bevriende Duitse vereniging van BW Hillmicke.