Univé Voetbaldagen

Datum: 15-02-2015

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor de Univé Voetbaldagen. Wees er snel bij. Afgelopen twee jaar was het uitverkocht.

Voor het derde jaar gaan de Voetbalacademie v.v. Trekvogels en r.k.s.v. Brakkenstein samen de Univé Voetbaldagen organiseren.

In 2013 waren de dagen bij Trekvogels en vorig jaar bij Brakkestein. Nu is het weer terug op De Kwakkenberg en zien wij graag opnieuw een uitverkochte deelnemerslijst van 96 voetballers.

De univé Voetbaldagen is hét voetbalevenement voor jeugdvoetballers van 6 tot en met 14 jaar. Dit jaar zullen de Univé Voetbaldagen plaatsvinden op 4, 6, 7 en 8 mei. 

De kosten bedragen 89 euro. Daarvoor krijg je vier dagen voetbaltraining, eten en drinken tijdens deze dagen, een kledingpakket (shirt, broek, kousen), een Erima bal twv 20 euro, een waardebon van Sportstadion twv 25 euro, een waardebon voor de Erima-Shop twv 15 euro, het voetbalmagazine Just Kick-it, en een rugzak met leuke verrassingen.

Het afgelopen jaar hebben wij met Trekvogels en Brakkenstein in samenwerking met onze sponsoren nog vele leuke prijzen en activiteiten kunnen toevoegen. 

Meer informatie op de website: http://www.unive-voetbaldagen.nl/. Klik hier om meteen in te schrijven. 

Momenteel zijn er 48 vrije plekken. Wij verhogen het aantal tot maximaal 96 deelnemers mits er voldoende trainers zijn om ons te ondersteunen.

NIET ALLEEN spelers en speelsters van Trekvogels en Brakkenstein zijn welkom. Iedereen kan zich inschrijven. 

 

Voetbalacademie v.v. Trekvogels & r.k.s.v. Brakkenstein 

 

foto team