Superavond op 16 maart!

Datum: 17-03-2012

Alweer de zevende Voetbalacademie bijeenkomst

Vrijdagavond 16 maart stond in het teken van alweer de zevende Voetbalacademie bijeenkomst. Vier onderdelen techniektraining en een onderdeel Cheng Hsin. Voor de keepers was er keeperstraining. Drie kwartier echte keeperstraining. Één onderdeel mee doen met Cheng Hsin en als afsluiting keepen op de doeltjes tijdens een techniekonderdeel.

Dit keer bijna 50 aanmeldingen! En op deze bijna zomerse avond een mooie avond om als ouder aandachtig toeschouwer te kunnen zijn.

De trainers gingen er weer met vol enthousiasme tegen aan.  Alle spelers en speelsters gingen geconcentreerd en met volle overtuiging aan de slag om alles onder de knie te krijgen. Één onderdeel zonder bal om via balans, loopoefeningen en kracht te ontdekken wat ze nou eigenlijk allemaal wel niet kunnen.

Om het kwartier kwam het seintje om te wisselen. Verder geen wanklank te horen behalve enkele trainers die boven de stilte uitkwamen en uiteraard het gegiechel van onze meisjesgroep.

De 5 kwartier vlogen om! Een groot compliment voor de trainers en de deelnemers die ook van deze bijeenkomst weer een succes maakten! Met bezoek van Frank Graveth (AWC Voetbalacademie) en Dominque Scholten (Coördinator jeugd SC NEC) die ook hun waardering uiten voor onze organisatie.

Als oprichter van de Voetbalacademie ben ik ontzettend trots op de prestaties op en rondom het veld. De trainers en trainsters die helpen en de grote betrokkenheid van spelers, speelsters en ouders. Sommige spelers en speelsters hebben nog geen enkele training gemist! En zijn al ingeschreven tot het einde van het seizoen! Steeds meer vrijwilligers melden zich aan om taken op zich te nemen. Een voorbeeld zijn de posters en deze nieuwsbrief. Maar ook de Twitter en overige sociale media worden nu actief bijgehouden.

Als laatste dank aan onze sponsoren. Zonder jullie hadden wij dit nooit op deze manier en zo professioneel aan kunnen pakken.

Mede namens de overige leden van de organisatie, allen bedankt! En ga zo door!

Ferry van Merriënboer