Opening 10 december groot succes!

Datum: 11-12-2011

De opening van de Voetbalacademie is een feit. Met het lanceren van de website, het plaatsen van het sponsorbord, een fantastische eerste bijeenkomst en leuke berichtgeving in verschillende media waaronder De Gelderlander mogen wij met trots deze laatste 'voorbereidings'week afsluiten. We zijn nu echt begonnen!

Het clubhuis was goed gevuld bij de opening van de Voetbalacademie door oprichter, Ferry van Merriënboer en de voorzitters van het Jeugdbestuur Louis Fliervoet en voorzitter van het Hoofdbestuur Henny Lensen. Na het praatje van de voorzitter van onze vereniging, de uitreiking van de Techniekhandboeken waarmee de Voetbalacademie officieel geopend is.

Op het veld gingen de 45 aanwezige F- spelers en speelsters vol aan de slag met trainers, leiders en onze voltallige organisatie van de Voetbalacademie. In het clubhuis bleven de ouders voor een uitleg over de Voetbalacademie en een uitleg over hoe Trekvogels en de KNVB aankijken tegen de F- pupil. Met twee leuke filmpjes om het geheel meer te onderstrepen. De filmpjes zijn op ons Youtube kanaal nogmaals te bekijken.

Na afloop hebben de trainers en de organisatie de training en de eerste bijeenkomst geëvalueerd in de bestuurskamer.

Wij danken allen voor de medewerking. En danken uiteraard alle F- spelers en speelsters en de ouders voor hun komst. Wij zijn zeer gelukkig met de hoge opkomst ondanks dat een aantal F- teams nog moesten inhalen deze zaterdag.

Bedankt!

de organisatie

 

va2

va1

Meer foto's van de eerste bijeenkomst deze week op Facebook en Hyves.