22 juni Afsluiting seizoen Voetbalacademie

Datum: 12-05-2013

Informatie over het aanmelden voor 22 juni.

Champions League Toernooi en Barbecue op 22 juni

Op 22 juni sluiten wij het seizoen van de Voetbalacademie gezamenlijk af met een Champions League toernooi en een barbecue voor spelers, speelsters en ouders (C t/m F). 

Aanwezig vanaf 13:00 uur. We spelen een toernooitje met teams van 5 spelers (vaste teams). We starten om 13:30 uur en voetballen tot 15:30 uur.

Om 15:30 uur sluiten we af met de strijd om de Penalty bokaal. 

Deelname aan het toernooi is gratis. Het is echter wel verplicht om je aan te melden via het aanmeldformulier. Wij stellen voorlopig een maximum van 80 deelnemers. Alle aanmeldingen die wij eerder hebben ontvangen voor 22 juni zijn gewist. Inschrijven is vanaf 12 mei mogelijk. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 juni. LET OP! Aanmeldingen vanaf donderdag 13 juni worden niet meer geupdate op de website. Dit wordt persoonlijk bijgehouden.

Vanaf 15:30 uur gaan we ook weer barbecuen (het begint al een traditie te worden). Kaartjes kosten 5 euro. Wij zorgen voor het vlees, salades, brood en sauzen. Alle ouders zijn van harte welkom. Hopelijk wordt het weer net zo gezellig als vorig seizoen. 

Dus... aanmelden via het aanmeldformulier op de Homepage. Voeg toe naast je naam, emailadres, aantal barbecue kaartjes en of je vegetarisch eet. 

Op naar weer een gezellige afsluiting!!

Voetbalacademie v.v. Trekvogels