Voorbeeld

Kleding

De Voetbalacademie kleedt alle JO19 t/m JO8 selectieteams aan.  Alle selectiespelers ontvangen een presentatiepak, poloshirt en voetbaltas in bruikleen. Sommige teams ontvangen ook een inloopshirt en/of regenjas in bruikleen.  Aan de ouders wordt daarvoor een bijdrage gevraagd van (ten minste) 25 euro per seizoen. Op deze manier kunnen ij onze inkopen bekostigen en voor de ouders is het voordelig dat niet elk jaar nieuwe kleding bekostigd hoeft te worden. Op de kleding en tassen is ruimte beschikbaar voor sponsoren. Dit maakt dat wij als Voetbalacademie onze werkzaamheden en activiteiten gratis kunnen houden. Er zijn op dit moment nog presentatiepakken en polo's zonder sponsoren. Heeft u een sponsor gevonden? Geef het dan door aan onze sponsorcommissie,  info@vavvtrekvogels.nl .

 

Wat verwachten wij van de ouders?

De leider van het team zal aan het begin van het seizoen  de kleding uitdelen. Bij ontvangst van de kleding wordt een bruikleenovereenkomst ondertekend. De bruikleenvergoeding dient te worden betaald aan de leider. Die zal het totaalbedrag overmaken aan de Voetbalacademie. Aan het einde van het seizoen (of bij het eerder stoppen met voetballen) dient alle kleding weer bij de leider ingeleverd te worden.

Jeannette Klaassen en Bianca Sizoo coördineren de kleding voor onze Voetbalacademie.

Mocht er iets zijn? Schroom dan niet om contact met het kledingteam op te nemen via dit emailadres:  kledingvoetbalacademie@gmail.com .

Ferry van Merriënboer
Voetbalacademie v.v. Trekvogels

pdf Bruikleenovereenkomst